WWW.sukasukihatisaye.blogspot.com

13.7.12

MERAH tapi PUTIH



hello hello! kalau nak cerita pasal haiwan kesayangan boleh x? ofcos la bolehh. memang terbaikla aku tanya aku yang jawab. hihi.


this is my cat. MERAH <3

awat merah pulak ek? bukan warna kucing ni putih ke. ahha~ disebabkan matanya berwarna merah, aku pon bagila namanya MERAH. malasla nak bagi nama pelik2 sangat. nak kerah2 otak fikir nama kebaboom. hehe.

konon comel la tu..

see.. tengok gaya pon tau kucing ni sangat mengada ngada. selalu sangat tidur macam orang. means, gaya tidur macam orang yang terlentang tu. berbeza btol dengan kucing lain. ada genetik manusia ke kucing ni? oh no~

dan lagi~ buat2 comel. pantang nampak camera -.-


yang ni lagi terbaik. yang kecik tu adik MERAH, bernama KOKO. see, dia pulak yang over tidur macam tu. kah kah!


video
ni video mengada ngada. tolong lihat dengan penuh perasaan. ^^


video
yang video time kcik2 dulu. adik beradik dia yang lain semua dah mati. tinggalla sekor yang mengada ngada tuu. kalau tengok, yang paling ganas tu la MERAH ;)


thank you for reading this entry! :)



0 respon anda :)):